16 mai 2012

Διεθνές Πρόγραμμα Τέχνης Ταχυδρομείου



Πρόσκληση για συμμετοχή στο πρόγραμμα διεθνής τέχνης ταχυδρομείου: Η Αλληλεγγύη Δημιουργήστε δύο φακέλους με θέμα την αλληλεγγύη. Να μας τους στείλετε. Δεν υπάρχει κανένα όριο στη δημιουργικότητά σας. Η μορφή, τα υλικά και η τεχνική είναι επιλογή σας ! Ταυτόχρονες εκθέσεις στη Γαλλία και στην Αργεντινή από τις 17 ως τις 25 Νοεμβρίου 2012 σχετικά με τη Εβδομάδα Διεθνούς Αλληλεγγύης.  

Η Τέχνη Ταχυδρομείου ή η Ταχυδρομική Τέχνη είναι μια μορφή τέχνης που χρησιμοποιεί τα στοιχεία της ταχυδρομικής αλληλογραφίας καθώς επίσης και περισσότερων καλλιτεχνικών τεχνοτροπιών. Ο τίτλος καλύπτει όλα τα έργα της τέχνης που στέλνονται ταχυδρομικώς με διεύθυνση και τα γραμματόσημα να έχουν σφραγισθεί.

Για την Εβδομάδα Διεθνούς Αλληλεγγύης του 2012, η καλλιτέχνης Helena Gath, το πρόγραμμα Corral de Piedra και το MIR σας προσκαλούν για να μοιραστούν τη δημιουργικότητά σας με τη συμμετοχή στο ταυτόχρονο πρόγραμμα έκθεσης Τέχνης Ταχυδρομείου τους:

Φτιάχτε καλλιτεχνικούς φακέλους, γράψτε τις διευθύνσεις κατωτέρω, βάλτε γραμματόσημο, στείλτε το με ταχυδρομείο. Αυτό είναι!

Για να συμμετέχετε στο πρόγραμμά μας, παρακαλώ στείλετε τουλάχιστον μια Τέχνη Ταχυδρομείου στη Γαλλία και μια στην Αργεντινή…

Διεύθυνση στη Γαλλία:
Helena Gath, Art Postal 2012,
Maison Internationale de Rennes, 7 Quai Chateaubriand, 35000 Rennes, France

Διεύθυνση στην Αργεντινή:
Corral de Piedra
El Aromo y el Fresno, Cura Malal 7548, Prov. de Buenos Aires, Argentina

Προθεσμία: 15 Οκτωβρίου 2012

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας 
και για τη διανομή αυτού του προγράμματος σε άλλους

[μπορείτε να δείτε την πρόσκληση Τέχνης Ταχυδρομείου σε άλλες γλώσσες στη στήλη δεξιά]




Grec

Aucun commentaire: